Het team

Jael Benjamin, onderwijscoördinator, lerares Jehadoet

- Mijn naam is Jael Benjamin. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Lang geleden heb ik al les gegeven voor de NIHS en ook heb ik op het Cheider als juf gewerkt, hoofdzakelijk bij de kleuters. Het geeft mij veel voldoening om de kinderen op een positieve manier Joodse kennis bij te brengen.

 

 

Mevr. S. Vorst, lerares Jehadoet

Na mijn leraren opleiding in Jeroesjalajiem heb ik jarenlang met heel veel plezier joodse lessen gegeven op verschillende niveaus.

Het is ontzettend leuk om, nu dat ik weer voor de klas sta, kinderen van oud-leerlingen les te mogen geven!

 

Mevr. Sh. Huisman, lerares Jehadoet en Alef Bet

Sinds 40 jaar werk ik in het onderwijs, waarvan al meer dan 2 decennium bij de NIHS. Behalve in het reguliere onderwijs, geef ik ook les aan kinderen die speciale begeleiding nodig hebben. Ik ben gespecialiseerd om mensen te leren lezen. Ik maak daarvoor gebruik van de concepten en de methode van Feuerstein. Ik heb daarvoor 8 diploma’s behaald. De gaven en talenten, die ik van Hasjem heb gekregen, gebruik ik om op creatieve manieren de kinderen te benaderen.

Het overdragen van het Jodendom met normen en waarden is mijn passie. Ik geef les en organiseer veel activiteiten voor alle leeftijden.

 

 

Bat-El Yocheved De Malem

Ik ben student Bio-farmaceutische wetenschappen in Leiden met een passie voor lesgeven!
Thuis is er bij ons altijd Ivriet gesproken. Ik heb mijn taalvaardigheden verder kunnen ontwikkelingen door het kleinschalige onderwijs wat op het Cheider en Maimonides is aangeboden. Later heb ik ook de (extra) vakken Hebreeuwse taal en Cultuur 1 en 2 aan de Uva met een 9 afgerond.

Door op een creatieve manier met de stof bezig te zijn probeer ik mijn leerlingen op een zo leuk mogelijke manier toch de Hebreeuwse taal leren!

 

Yaeli Assus, docent Gan

Meer informatie of vragen over dit onderwerp? Neem gerust contact op! contact opnemen