Het Joods Cultureel Centrum, te huur voor uw feest of vergadering!
Het Joods Cultureel Centrum JCC aan de Van der Boechorststraat 26 in Amsterdam Buitenveldert is te huur voor al uw feestelijke gebeurtenissen: een brit mila, bar of bat mitswa, choepa, de viering van een bijzondere verjaardag of een feest voor kinderen, jongeren en volwassenen. Hiernaast kunt u een ruimte huren voor een bijeenkomst met een zakelijk karakter als een lezing of een vergadering. Het JCC is een van de weinige horecalocaties in Amsterdam en omgeving met een 24-uurs vergunning. Wij hoeven geen beperking te stellen aan de eindtijd van uw feest!
Sinds kort is het JCC een officiële locatie voor een burgerlijk huwelijk. Dit betekent dat burgerlijk huwelijk en choepa hier onder één dak kunnen plaatsvinden. De ambtenaar van stadsdeel Zuid komt naar u toe, in plaats van andersom.
Al heel lang onderscheidt het JCC zich van andere locaties door de vijf P’s:

Product
Het JCC beschikt over zes verschillende ruimten, zalen en een sjoel. Het voorziet daarmee in allerlei wensen. U kunt in kleine kring een besloten vergadering houden voor 5-10 personen, een lezing organiseren voor een publiek tot 350 personen, of een groot sit-down diner voor maximaal 240 gasten. U kunt bij ons ook een kiddoesj geven voor maximaal 500 gasten. De sjoel biedt plek aan 250 personen.
Bij de verplichte kosjere catering kunnen wij voor u bemiddelen, maar u kunt het ook rechtstreeks door een kosjere cateraar van buiten laten doen, mits erkend door het rabbinaat van Amsterdam.

Plaats
Het Joods Cultureel Centrum is ontworpen door Gerrit Rietveld. Het is een speels, licht gebouw, centraal geleden en goed bereikbaar. Indien u met eigen vervoer komt: het JCC ligt twee stoplichten verwijderd van de Ringweg A10, achter het VU Ziekenhuis. Parkeren is na 19.00 uur en op zondag gratis. Op loopafstand vindt u sneltrams 50 en 51 en de tramlijnen 5, 16 en 24.

Presentatie
U kunt de door u gehuurde ruimte binnen bepaalde grenzen naar eigen smaak inrichten en vormgeven. Feestelijk, zakelijk, chic, sober of juist in een bepaalde thematische sfeer. Wij denken graag mee over de juiste opstelling en uitvoering.

Prijs
Met zijn tarieven is het JCC alleszins concurrerend. Voor leden gelden speciale tarieven voor zaalhuur, personeelskosten en de bijdrage bij gebruik van een externe kosjere cateraar.

Promotie
In onze kleine gemeenschap zijn reclame en promotie een kwestie van mondreclame. Maar leest u vooral onze mooie folder. Omdat het JCC een populaire plek is, raden wij u aan tijdig contact met ons op te nemen voor een optie of een reservering voor een van onze zalen.
U kunt hiervoor contact opnemen met Coen Abram. Hij is telefonisch bereikbaar op 020 6460046 of via jcc@nihs.nl. 

Meer informatie of vragen over dit onderwerp? Neem gerust contact op! contact opnemen