SHTISEL BIJ DE JOODSE GEMEENTE AMSTERDAM (NIHS)De Israëlische serie Shtisel is wereldwijd enorm populair. Velen hebben de belevenissen van de Jiddische familie in de eerste twee seizoenen gevolgd. Daarom is er nu een derde seizoen van deze bingewatch-waardige serie.
In Nederland is dat derde seizoen pas in het najaar van 2021 te zien, maar wij bieden u nu vast een voorpremière: van maandag 8 t/m donderdag 11 februari kunt u genieten van de eerste 3 afleveringen. Ook kunt u dan de ‘making of’ bekijken plus interviews met de cast (alles Engels ondertiteld).

Hoe kunt u kijken?

1. Ga naar de internetsite: https://seret-international.org
2. Klik op het vakje 'virtual'
3. Klik op 'watch on line'
4. Klik op 'Buy tickets' (doe dit ook als u een code heeft!)
5. Scroll iets naar beneden; u komt nu bij een vak waarin u uw code kunt invullen. Klik en u krijgt verdere instructies (invullen e-mailadres etc.) Heeft u geen code, dan volgt u verdere instructies.

Als u eenmaal bent ingelogd, heeft u 72 uur de tijd om de Shtisel-afleveringen te bekijken. Gratis voor leden NIHS en PIG -- aanmelden via info@nihs.nl Niet-leden betalen € 18,- -- aanmelden vanaf 4 februari via www.seret-international.org

SHTISEL BIJ DE JOODSE GEMEENTE (NIHS)

De Israëlische serie Shtisel is wereldwijd enorm populair. Velen hebben de belevenissen van de Jiddische familie in de eerste twee seizoenen gevolgd. Daarom is er nu een derde seizoen van deze bingewatch-waardige serie.In Nederland is dat derde seizoen pas in het najaar van 2021 te zien, maar wij bieden u nu vast een voorpremière: van maandag 8 t/m donderdag 11 februari kunt u genieten van de eerste 3 afleveringen. Ook kunt u dan de ‘making of’ bekijken plus interviews met de cast (alles Engels ondertiteld).

Hoe kunt u kijken?
1. Ga naar de internetsite: https://seret-international.org
2. Klik op het vakje 'virtual'
3. Klik op 'watch on line'
4. Klik op 'Buy tickets' (doe dit ook als u een code heeft!)
5. Scroll iets naar beneden; u komt nu bij een vak waarin u uw code kunt invullen. Klik en u krijgt verdere instructies (invullen e-mailadres etc.) Heeft u geen code, dan volgt u verdere instructies.


Als u eenmaal bent ingelogd, heeft u 72 uur de tijd om de Shtisel-afleveringen te bekijken.

Gratis voor leden NIHS en PIG -- aanmelden via info@nihs.nl
Niet-leden betalen € 18,- -- aanmelden vanaf 4 februari via www.seret-international.org

Deze unieke kans wordt u geboden door International Advisers, NIHS en PIG in samenwerking met het Israëlische Filmfestival Seret en Yes Studios.

VANAVOND SOCIAL ZOOM MET THEO ROOS
Flora Polak in gesprek met deze ‘hot shot’ uit de muziekindustrie

Vanavond, maandag 1 februari, om 20:30 uur

 

Theo Roos is bekend door zijn grootse carrière in de muziekindustrie. Hij was o.a. CEO van Universal Music, heeft in 1980 The Flying Dutchman opgericht, is een uitgeverij begonnen in muziek en vakbladen en begon op 63-jarige leeftijd met zijn eigen bedrijf: The Flying Rooster. Ook heeft hij meerdere belangrijke prijzen uit de wereld van de muziek verworven. Theo Roos heeft met tal van bekende nationale en internationale artiesten samengewerkt waaronder: George Baker, The Cats, Pussycat, BZN, Phil Collins, U2, André Rieu, Ilse de Lange, Andrea Bocelli, Marco Borsato, Laura Fygi, Noa etc.

 

In een gesprek met Flora Vuijsje vertelt Theo over zijn achtergrond, zijn carrière en… hij gunt ons een blik achter de schermen!

Meedoen kan via deze ZOOM-link. Meeting ID: 607 481 101 Passcode: 169816.

NOG 1 DAG OM BIJ TE DRAGEN AAN HERSTEL BEN SHEMEN WOUD

Onze actie om samen bij te dragen aan het herstel van het Ben Shemen Woud, dat door een natuurbrand ernstig is beschadigd, loopt bijna ten einde. U kunt vandaag nog doneren. Helpt u ook mee? Elk bedrag is welkom. Doneren kan via deze link. Het JNF verdubbelt de opbrengst.

In de speciale ZOOM-bijeenkomst met Toe Bisjwat is uitgebreid aandacht besteed aan deze actie. Zo heeft de bosbeheerder verteld over de brand én over het herstel van dit voor Israël zo belangrijke recreatiebos. Daarnaast was er ruimte voor feest, met natuurlijk veel muziek. U kunt deze ZOOM-bijeenkomst terugkijken op ons YouTube-kanaal via deze link.

BEREIKBAARHEID NIHS
De Joodse Gemeente Amsterdam is (behalve op sjabbat) dagelijks van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar. Iedereen kan de NIHS bellen voor hulp, ook als het gaat om even een luisterend oor. We kunnen niet garanderen dat we aan alle hulpvragen kunnen voldoen, maar zullen daar wel onze uiterste best voor doen.

VOLGENDE NIEUWSBRIEF
Over drie dagen, op donderdag 4 februari / 22 sjewat ontvangt u weer een reguliere Nieuwsbrief. Mogelijk ontvangt u voordien nog een Nieuwsflits. Nieuwsbrieven en Nieuwsflitsen die wij eerder hebben uitgestuurd kunt u HIER terugvinden.Deze unieke kans wordt u geboden door International Advisers, NIHS en PIG in samenwerking met het Israëlische Filmfestival Seret en Yes Studios.

 

 

Deze pagina delen