VANAVOND SOCIAL ZOOM OVER DE JOODSE OMROEP
In gesprek met Alfred Edelstein en Karin van Coeverden

Vanavond, maandag 25 januari,
 om 20:30 uur is er weer een Social ZOOM. De Joodse Omroep heeft alle omroepperikelen overleefd en maakt nu als autonoom onderdeel van de EO prachtige programma’s. Alfred Edelstein en Karin van Coeverden vormen als managing director en researcher het hart van deze kleine Joodse omroeporganisatie. Wat is hun Joodse achtergrond en hoe beïnvloedt dat hun programmering? Hoe komen zij tot programma’s als ‘Naches’ en documentaires als ‘Het raadsel van Femma’ over de Calmeyerlijst en ‘De Joden en de Oranjes’ over de relatie van de Joodse gemeenschap met het Koningshuis? Hans Vuijsje gaat hierover met dit tweetal in gesprek.Meedoen kan via deze ZOOM-link. Meeting ID: 607 481 101 – Passcode: 169816.

BEREIKBAARHEID NIHS
De Joodse Gemeente Amsterdam is (behalve op sjabbat) dagelijks van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar. Iedereen kan de NIHS bellen voor hulp, ook als het gaat om even een luisterend oor. We kunnen niet garanderen dat we aan alle hulpvragen kunnen voldoen, maar zullen daar wel onze uiterste best voor doen.

VOLGENDE NIEUWSBRIEF
Over drie dagen, op donderdag 28 januari / 15 sjewat ontvangt u weer een reguliere Nieuwsbrief. Mogelijk ontvangt u voordien nog een Nieuwsflits. Nieuwsbrieven en Nieuwsflitsen die wij eerder hebben uitgestuurd kunt u HIER terugvinden.

Deze pagina delen