VANAVOND SOCIAL ZOOM MET BERNARD HAMMELBURG
Vanavond, 18 januari 2020 om 20:30 uur, gaat Hans Vuijsje in gesprek met Bernard Hammelburg over De Amerikaanse politiek, Israël en de Joden: terugblikken en vooruitkijken.Overmorgen, op 20 januari, vindt in een verdeeld Amerika en een tot de tanden toe beveiligd Washington, de inauguratie plaats van Joe Biden als 46e president van de Verenigde Staten. Met Bernard Hammelburg, buitenlandcommentator en Amerika-kenner, kijken we terug op het presidentschap van Donald Trump. Een presidentschap dat niet alleen onstuimig en controversieel was, maar ook leidde tot de normalisering van de betrekkingen tussen Israël en een aantal Arabische landen (de Abraham-akkoorden). Wat zal Biden betekenen voor Israël en de Joodse gemeenschap?

Meedoen kan via deze ZOOM-link. Meeting ID: 607 481 101 – Passcode: 169816.

MORGEN TOE BISJWAT SJIOER AMOS VOOR VROUWEN
Morgen, dinsdag 19 januari, organiseert sjoelgemeenschap AMOS een sjioer voor vrouwen. Rachel Halperin geeft dan een sjioer over Toe Bisjwat. Ook dit betreft een ZOOM-bijeenkomst. Aanvang: 20:30 uur.

Meedoen kan via deze ZOOM-link. Meeting ID: 873 1538 1756 - Passcode: 077296

BEREIKBAARHEID NIHS
De Joodse Gemeente Amsterdam is (behalve op sjabbat) dagelijks van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar. Iedereen kan de NIHS bellen voor hulp, ook als het gaat om even een luisterend oor. We kunnen niet garanderen dat we aan alle hulpvragen kunnen voldoen, maar zullen daar wel onze uiterste best voor doen.

VOLGENDE NIEUWSBRIEF
Over drie dagen, op donderdag 21 januari / 8 sjewat ontvangt u weer een reguliere Nieuwsbrief. Nieuwsbrieven en nieuwsflitsen die wij eerder hebben uitgestuurd kunt u HIER terugvinden.

Deze pagina delen