Ook dit jaar kunt u uw arba’a minim set weer gemakkelijk bestellen via deze webshop: http://sukkaheurope.nl/shop/arbaminim/arba-minim-nik/, aanbevolen door het Nederlands-Israëlitisch Kerkgenootschap – NIK. De Etrog, Hadassim (behalve de Hadassim voor kinderen) en Loelavim zijn onder het hechsher van het Beth Din van Rav S. Wozner (Harav Stern of Harav Brandsofer). Selecteer de gewenste producten en betaal online via iDeal, Paypal/Credit card of via bank overschrijving.

Let goed op bij het bestellen
U krijgt geleverd wat u heeft besteld. Wijzigen van uw bestelling tijdens het afhalen is niet meer mogelijk. Let dus op dat wanneer u een etrog met pitam wenst, u dit ook bestelt! Kijk tijdens het bestellen goed op het scherm naar alle mogelijkheden.

Ophalen
Ophalen kan op de volgende dagen en tijden in het JCC Amsterdam.
Donderdag 10 Oktober: 10:00-13:00 & 16:00-18:00 & 19:00-22:00
Vrijdag 11 Oktober: 10:00-12:30

Kunt u omdat u buiten Amsterdam woont de set niet zelf op deze dagen/tijden ophalen, dan kunt u er voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen. Hieraan zijn kosten verbonden.

Wat als u niet heeft besteld?
Bestellen kan tot 13 September. Heeft u om welke reden dan ook niet tijdig besteld en betaald, dan wordt er ook niets voor u in Israel besteld. Er is echter een kans dat er voldoende materiaal beschikbaar is (er is altijd een marge voor bederf of pasoel zijn). Zekerheid heeft u echter niet en u kunt pas afhalen wanneer de bestellers hun materialen hebben ontvangen. Ook de prijzen kunnen verschillen met de prijzen welke u op de website ziet.

Vragen
Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen SukkahEurope.

Deze pagina delen