Jewish Friends, vissen in de vijver van Mazzel & Simche

 

Hoe fijn kan het zijn. Gezellig op de bank zitten met de man of vrouw van je leven en omringd worden door veel Joodse vrienden. De realiteit in Joods Nederland is anders. Ruim 20% van de Joodse doelgroep is alleenstaand en voelt zich vaak eenzaam. Het is hoog tijd om daar wat aan te doen. Jewish-Friends wil verbinden en de oplossing bieden voor iedereen die op zoek is naar vriendschap en geluk. Om de kansen te vergroten is de site tweetalig (NL en ENG) en focust het zich op Nederland en omringende landen waar exact hetzelfde probleem speelt onder jong en oud. De vriendenvijver waaruit je kunt vissen wordt daarmee veel groter.

 

Op Jewish-Friends ontmoet je zowel nieuwe vrienden als oude bekenden. Op deze wijze krijgt het platform ook een sociaal karakter. Jewish-Friends heeft ongeveer 1.200 profielhouders en heeft daarmee veruit de grootste database van Joodse vriendschaps- en gelukszoekers in Nederland. In Nederland leven slechts 52.000 personen met een Joodse achtergrond, terwijl dat er in Duitsland 250.000, België 50.000, Frankrijk 600.000 en Engeland 360.000 zijn. Alles wat je voor het aanmaken van een profiel nodig hebt is een Joodse achtergrond, de rest bepaal je zelf. Zo maakt het niet uit of je liberaal, orthodox, hetero of homesexueel bent. Jewish-Friends is van plan om ook activiteiten te organiseren en wil daarvoor samenwerken met Joodse organisaties en initiatieven in binnen- en buitenland.   

 

Ruim twee jaar is gewerkt aan de in 2018 gelanceerde site die goed, veilig en gebruiksvriendelijk is en voortdurend doorontwikkeld wordt. Voor de bouw is teruggevallen op onderzoek onder actieve profielhouders. Het aanmaken van een profiel is gratis en vrijblijvend. Wil je contact leggen met anderen dan is het afsluiten van een betaald abonnement noodzakelijk, dat kan al voor € 17,99 per maand. Een jaarabonnement kost gedurende de actieperiode tot 1 maart € 69,99. Zoveel hoeft dat extra beetje geluk in je leven dus ook weer niet te kosten.

 

Graag tot ziens tot Jewish-Friends

Deze pagina delen