Jom Tov is helaas voorbij, maar onze programma’s gaan door in full swing. Het kan u niet ontgaan zijn de posters en aankondigingen voor het shabbat project!! Dit jaar pakt uw NIHS op een geweldige manier uit en wel op vrijdagavond 26 oktober aanstaande. Op die avond beleeft Joods Amsterdam de mooiste vrijdagavond ooit. Dat klinkt misschien alleen maar een beetje opschepperig, maar het is het wel. In een geweldige samenwerking tussen de NIHS en de RAS sjoel is een prachtig programma tot stand gekomen.

Die avond vindt om 18.05 uur een prachtige sjoeldienst plaats in de RAS sjoel[11]. Uw Chazan is Yaakov Lemmer die die sjabbat onze gast is. Hij zal daar niet alleen zijn, hij wordt begeleid door een koor. Het wordt niet alleen een vrijdagavond dienst het wordt een belevenis, een happening.

Na de sjoeldienst lopen wij gezamenlijk naar het Hilton hotel aan de Apollolaan waar een heerlijk vier gangen vrijdagavond diner zal worden geserveerd. Uiteraard geheel in sfeer met uiteraard Sjalom Aleichem en Esjet Chajil. Maar u zult ook volop de gelegenheid hebben om mee te zingen en te dansen tijdens dit diner. Uiteraard staan ook een aantal inspirerende sprekers op het programma die u een korte en boeiende gedachte zullen meegeven.

Wij verwachten omstreeks 22.00 uur te bensjen uiteraard kunt u daarna nog blijven natafelen . Natuurlijk heeft u zin, opgeven kan via https://nihs.nl/activiteiten/7/sjabbat-project-vrijdagavond-diner, doe dat vooral snel want er is beperkt plaats!!

Mocht u vragen hebben bel ons dan via 020-6460046 of stuur een mail naar info@nihs.nl.

Tot ziens op 26 oktober!

Namens het Sjabbat project team,

Shmuel Katz en Jael Ball

1 1 U kunt vanaf 17.30 uur terecht in het Hilton om daar alvast de sjabbatkaarsen aan te steken.

Deze pagina delen