Ook dit jaar kunt u uw arba’a minim set weer gemakkelijk bestellen via deze webshop: http://www.sukkaheurope.com/shop/uncategorized/arba-minim-nik/ , aanbevolen door het Nederlands-Israëlitisch Kerkgenootschap – NIK. De Etrog, Hadassim (m.u.v. Hadassim voor kinderen) en Loelavim zijn onder het hechsher van het Beth Din van Rav S. Wozner. Selecteer de gewenste producten en betaal online via iDeal, Paypal/Credit card of via bank overschrijving.

Let goed op bij het bestellen
U krijgt geleverd wat u heeft besteld. Wijzigen van uw bestelling tijdens het afhalen is niet meer mogelijk. Let dus op dat wanneer u een etrog met pitam wenst, u dit ook bestelt! Kijk tijdens het bestellen goed op het scherm naar alle mogelijkheden.

Ophalen
Ophalen kan op de volgende dagen en tijden in het JCC Amsterdam.
Donderdag 20 september: 10:00-13:00 & 16:00-22:00
Vrijdag 21 september: 10:00-13:00

Kunt u omdat u buiten Amsterdam woont de set niet zelf op deze dagen/tijden ophalen, dan kunt u er voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen. Hieraan zijn kosten verbonden.

Wat als u niet heeft besteld?
Bestellen kan tot 26 augustus. Heeft u om welke reden dan ook niet tijdig besteld en betaald, dan wordt er ook niets voor u in Israel besteld. Er is echter een kans dat er voldoende materiaal beschikbaar is (er is altijd een marge voor bederf of pasoel zijn). Zekerheid heeft u echter niet en u kunt pas afhalen wanneer de bestellers hun materialen hebben ontvangen. Ook de prijzen kunnen verschillen met de prijzen welke u op de website ziet.

Vragen
Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen SukkahEurope

Deze pagina delen