Hoi!

Mijn naam is Yael Ball en ik werk sinds 1 juli bij de NIHS.

Eerst een woordje over mezelf: Ik ben in België opgegroeid en woon sinds oktober 2017 met mijn man en 2 zoontjes in Amsterdam, waar mijn man deel uit maakt van het Kollel Tswi Asjkenazi. Wij hebben hiervoor 3 jaar in Israël gewoond.

Na de middelbare school in Antwerpen, was ik drie jaar in Gateshead, tijdens welke periode ik een diploma in educatie en een diploma in IT-computing heb behaald. In Israël heb ik ervaring opgedaan bij het Newcomers learning center en bij J-Internship. Bij deze laatste organisatie was ik operational manager.

Mijn taak is om, in samenwerking met Shmuel Katz, de community events van de SOPA te organiseren en ondersteunen. Ik zal ook de leerkracht zijn van de nieuwe online NIHS zondag school die binnenkort van start gaat. Ik vind het superfijn om deel uit te maken van de NIHS organisatie , het is mijn hoop om veel nieuwe mensen te leren kennen en veel voor deze mooie kehilla te kunnen betekenen!

Mijn hobby’s zijn zingen, keyboard spelen, uitgaan met vriendinnen en reizen. Maar wat ik liefst doe is gewoon mama zijn en hele leuke dingen met mijn kinderen te doen!

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te leren kennen! See you at the next event!

Lehitraot,

Yael

Deze pagina delen