Op zondag 8 juli aanstaande gaat er iets geweldigs gebeuren. Op die dag komen een groot aantal NIHS families (ouders en kinderen) bij elkaar om samen een absoluut super gezellige dag te hebben. De bedoeling is dat de jonge families van de kehilla een keer in ongedwongen sfeer met elkaar spreken eten en lachen. Zodat de mensen van alle sjoels die wij rijk zijn met elkaar een gezellige band kunnen aangaan.

Dat doen we bij de Young Jewish family day, waarvoor zich inmiddels al een kleine honderd volwassenen en kinderen hebben aangemeld.

De locatie is in Amstelveen, i.v.m. de security meld je je eerst aan en krijg je daarna pas het adres.

Er is een vol programma. De kinderen kunnen allerlei spelletjes doen, terwijl ook een clown op het programma staat. De ouders gaan vooral gezellig met elkaar praten. Voor hen staan ook een aantal praatjes op het programma verzorgd door een aantal surprise guests. Ondertussen is er muziek verzorgd door DJ Nadav.

We willen op 8 juli ook kijken hoe we verder vorm kunnen gaan geven aan Young family NIHS. Dit gaan we doen, gezellig in een kring, met een drankje erbij.

Voor de inwendige mens wordt prima gezorgd. De firma Marcus zal een barbecue verzorgen, met een aantal hele lekkere hapjes. De kinderen krijgen uiteraard een leuk menu, met o.a. een broodje hot dog en een broodje hamburger.

Deze dag komt niet uit de lucht vallen. Eind februari hebben we een team samengesteld wat inmiddels al een behoorlijk aantal keren intensief heeft vergaderd. Het ging er om een formule te scheppen die een reflectie is van wat bij de young families leeft. De NIHS is dat comité dan ook heel erg dankbaar.

Met dank aan allen die hebben geholpen deze middag tot een succes te maken.

Meld je gauw aan voor deze happening,

Tot ziens

Namens het Comité: Shmuel Katz

Deze pagina delen