STEUN POSTER-CAMPAGNE IN ABRI’S TEGEN ANTISEMITISME

Het antisemitisme neemt enorm toe; ook in Nederland. We zien intimidatie van Joden op straat en op en rond (basis)scholen; antisemitisme in de persoonlijke omgeving; dreigementen en antisemitische uitingen via social media en tijdens demonstraties.

Het is van het grootste belang dat we, als Joodse gemeenschap, laten zien dat dit moet stoppen! Daarom hebben wij (NIHS, PIG en LJG) de handen ineengeslagen en starten we een campagne tegen het antisemitisme. In digitale abri’s door heel Amsterdam en omstreken worden met ingang van vrijdag 11 juni posters getoond, die duidelijk maken dat wij als Joden vrij en veilig willen en moeten kunnen rondlopen in een land dat ook ons land is.De posters zijn belangeloos ontworpen door Jacco Italiaander van Reklamebureau .it.

Samen staan we sterk!
Hoe langer we deze campagne kunnen voortzetten, des te groter de impact ervan. Ook willen we graag uitbreiden naar andere regio’s. Daarvoor hebben we uw steun hard nodig. Doneren kan via deze tikkie- link;

https://tikkie.me/pay/JGA/4pGdybURYQNBeFCPHv4GB5 u kunt ook doneren via Ideal of een bedrag overmaken op NL 40 ABNA 0436 5852 00 t.n.v. NIHS Amsterdam o.v.v. Postercampagne.

Deze pagina delen