PESACH 5781
OOK DIT JAAR GRATIS SEDERSCHOTEL MET MAALTIJD!

Vorig jaar sloten we de seder niet alleen als gebruikelijk af met de woorden ‘Volgend jaar in Jeroesjalajiem’, maar hoopten (en dachten) we daarnaast dat we dit jaar weer Pesach zouden kunnen vieren zoals we dat gewend zijn. Helaas is de coronacrisis nog steeds niet voorbij. Naast de vele beperkingen en de zorgen die de COVID-pandemie met zich meebrengt, heeft deze moeilijke situatie binnen onze Joodse gemeenschap ook tot veel mooie initiatieven en creatieve oplossingen geleid. Daar gaan we mee door!

Ook voor deze Pesach stellen NIHS en PIG gratis sederschotels en maaltijden beschikbaar voor hun leden. De maaltijden worden verzorgd door Daniel Bar-on van H.Baron Catering, ze hebben het Pesach-hechsjer van de NIHS en de PIG en bevatten geen kitniyot.Per huishouden is er in principe één sederschotel met toebehoren beschikbaar; mocht u met meer dan drie personen zijn, dan kunt u een tweede sederschotel bestellen. U kunt maaltijden bestellen voor het aantal personen waarmee u de seder viert. Bestellen kan via DEZE LINK

Kosten
De NIHS en de PIG nemen de kosten van de sederschotels en -maaltijden voor hun leden voor hun rekening. Indien u het prettig vindt bij te dragen in de kosten en u zich dat kunt veroorloven, stellen we dat zeer op prijs. We willen immers graag dat acties als deze ook in de toekomst mogelijk blijven. Bijdragen kan via het online bestelformulier. De kostprijs van een maaltijd bedraagt € 34,50, die van een sederschotel € 11,50. Niet-leden betalen de kostprijs.

BEREIKBAARHEID
NIHS De NIHS is (behalve op sjabbat) dagelijks van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar. Iedereen kan de NIHS bellen voor hulp, ook als het gaat om even een luisterend oor. We kunnen niet garanderen dat we aan alle hulpvragen kunnen voldoen, maar zullen daar wel onze uiterste best voor doen.

VOLGENDE NIEUWSBRIEF
Donderdag 4 maart / 20 adar, ontvangt u weer een reguliere Nieuwsbrief. Nieuwsbrieven en nieuwsflitsen die wij eerder hebben uitgestuurd kunt u HIER terugvinden.

 

 

Deze pagina delen