TWEEDE EXTRA NIEUWSFLITS DINSDAG 13 OKTOBER

ACTIES & ACTIVITEITEN TIJDENS GEDEELTELIJKE LOCKDOWN

HORECA DICHT: KORTINGSACTIE KOSJERE AFHAALMAALTIJDEN
Nu de overheid heeft besloten dat alle horeca de komende weken de deuren gesloten moet houden, komen wij (NIHS en B’nai B’rith) in actie. Vanaf morgen, woensdag 14 oktober, krijgt u twee weken lang tot 20% korting op afhaalmaaltijden bij een van de volgende kosjere restaurants:

  • HaCarmel – Amstelveenseweg 224, Amsterdam – 020 675 7636
  • Golan Lunchroom – Kastelenstraat 265, Amsterdam – 020 404 4208
  • Meat me Kosher – Kastelenstraat 65, Amsterdam – 020 354 1744
  • Pizza & Co – Kastelenstraat 105A, Amsterdam – 020 404 4453

U ontvangt € 5 korting bij een besteding van € 25 tot € 50, € 10 korting bij een besteding vanaf € 50 tot € 75, € 15 korting bij een besteding vanaf € 75 tot € 100 enz.
De Joodse Gemeente Amsterdam en B’nai B’rith Loge Hilleel nemen de korting voor hun rekening. Zo steunen we samen met u het in stand houden van de kosjere voorzieningen voor onze Joodse gemeenschap.

SOCIAL ZOOM
Als NIHS zullen we (blijven) doen wat we kunnen om het sociaal isolement van onze leden zoveel beperkt mogelijk te houden en waar mogelijk het leed te verzachten. Zo werken we onder andere aan de herstart van onze Social Zoom-bijeenkomsten. We hopen in de nieuwsbrief van donderdag aanstaande de eerste in de nieuwe reeks te kunnen aankondigen. Als voorproefje kunt u op Jonet.nl het interview met Gerdi Verbeet (voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei en voormalig voozitter van de Tweede Kamer) lezen, waarin zij terugblikt op de meest bijzondere Dodenherdenking tot nu toe. Ook kunt u daar onze Social Zoom met Gerdi Verbeet terugkijken.

IDEEËN WELKOM
Heeft u zelf ideeën voor acties of (online) activiteiten? Die zijn van harte welkom! Stuur dan een berichtje naar info@nihs.nl.

REGULIERE NIEUWSBRIEF
Overmorgen, donderdag 15 oktober, ontvangt u weer een reguliere Nieuwsbrief. Alle eerdere nieuwsflitsen kunt u HIER terugvinden.

Deze pagina delen