SPECIALE ZOOM-BIJEENKOMST EREV JOM KIPPOER
Aanstaande zondagmiddag, 27 september, is er een ZOOM-bijeenkomst gewijd aan Jom Kippoer. 
Rabbijn Eli Bialoglowski verzorgt dan een derasja, waarin inspirerende gedachten over de Grote Verzoendag; de Loonstein Boys dragen zorg voor de muzikale omlijsting. Deze ZOOM begint om 16:00 uur en zal een klein uur duren.

Meedoen via ZOOM Meeting ID: 607 481 101 – Password: 169816. U kunt ook via de telefoon meedoen. Bel dan naar 020 794 7345 of, vanuit het buitenland, naar +31 20 794 7345 ZOOM

EREV ROSJ HASJANA BEKIJKEN
Heeft u de ZOOM-bijeenkomst van erev Rosj Hasjana gemist of wilt u die nog een keer beleven? Deze feestelijke bijeenkomst, met rabbijn Menachem Sebbag, Sacha van Ravenswade en het Amsterdams Synagogaal Koor, is nog te bekijken via deze YouTube-link.

HERENMIKWE OP EREV JOM KIPPOER: ALLEEN OP AFSPRAAK
De NIHS blijft er alles aan doen om te voorkomen dat iemand in of rond een van onze activiteiten/gebouwen besmet raakt met het corona-virus. Daarom hanteren we strikte regels, ook voor het mikwe.

Strikte regels
Het mikwe is uitsluitend op afspraak toegankelijk, óók erev Jom Kippoer. Aanmelden gaat door een e-mail te sturen naar info@nihs.nl, met daarin uw naam, mobiele telefoonnummer (en natuurlijk de melding dat u gebruik wil maken van het herenmikwe). Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 25 september 12:00 uur.

· Heeft u een abonnement (en heeft u dat betaald), dan ontvangt u een sms-bericht met daarin de toegangscode plus het tijdstip waarop u bij het mikwe terecht kunt.
· Heeft u geen abonnement, dan ontvangt u op uw mobiele telefoon een Tikkie met een betaalverzoek (voor 7 euro). Na betaling, ontvangt u bericht met daarin de toegangscode plus het tijdstip waarop u bij het mikwe terecht kunt.
Let op! De toegangscode is na Rosj Hasjana gewijzigd.
· Gebruik van badslippers verplicht!
· Bij de ingang van het herenmikwe vindt u de instructies rond schoonmaken na gebruik, afstand houden etc.
· Er mogen maximaal twee bezoekers gelijktijdig in de binnenruimte aanwezig zijn (1 persoon verblijft in het mikwe zelf; de ander kan alvast een douche nemen). Houd u ook als u buiten wacht aan de anderhalve meter-regel. Wij drukken u op het hart deze instructies op te volgen; het is in het belang van anderen én van uzelf.

REGULIERE NIEUWSBRIEF
Overmorgen, donderdag 24 september, ontvangt u weer een reguliere Nieuwsbrief. Alle eerdere nieuwsflitsen kunt u HIER terugvinden.

Deze pagina delen