De NIHS is er voor al haar leden, we organiseren activiteiten voor jong en oud. Met een geweldige Family Fun Fair hebben we vorige week zondag het nieuwe seizoen afgetrapt. Voor de jongste leden, hun ouders, grootouders en overige familie.

Meer dan 60 kinderen met hun families kwamen om te genieten van een geweldige middag. Er was volop keus. Kinderen konden cupcakes maken en zich laten schminken. Ze konden zich uitleven op een mega groot springkussen of gezellig rondjes draaien in een prachtige oud-Hollandse draaimolen. Natuurlijk ontbraken de spelletjes niet en als klap op de vuurpijl was er een heuse clown, die voor een nog vrolijker stemming zorgde.

De volwassenen vermaakten zich ook prima en niet alleen omdat voor de inwendige mens goed werd gezorgd. Dat neemt niet weg dat ook de BBQ met enthousiasme werd ontvangen. Bijgaand treft u een aantal foto’s aan.

En wij gaan dit jaar verder met activiteiten voor onze jonge leden.  We zijn bezig onderwijs op te starten, we plannen een geweldige jongerenvrijdagavond en nog veel meer. We houden u op de hoogte!

Voor dit moment uiteraard een sjana towa oemetoeka voor  ons allemaal.

Chag sameach.

Rabbijn Shmuel Katz

Deze pagina delen