• Datum: 19 september
  • Tijd: 08:30 tot 12:30 uur
  • Locatie: na aanmelding
  • Kosten: € 50 geheel ten goede voor Alyn ziekenhuis, Israël

DE EROEV RIDE – OOK GENIETEN VOOR ‘GEWONE’ FIETSERS
De Eroev Ride is een jaarlijks terugkerend evenement, waar velen plezier aan beleven, zeker sinds deze tocht is uitgebreid met een toertocht bestemd voor ‘gewone fietsers’. Dit jaar vindt de Eroev Ride plaats op zondagochtend 19 september. De start is om 8:30 uur (voor de gewone fietsers tussen 10:00 en 10:30 uur), rond 12:30 verwachten we dat iedereen over de finish is.

U hoeft geen wielrenner te zijn om mee te doen aan de Eroev Ride. Ook stadsfietsers zullen volop genieten van deze tocht. Vooraf en tijdens de rit krijgt u informatie over de eroev, verteld door kenners uit de Joodse gemeenschap, onder wie rabbijn Shmuel Katz. De fietstocht voert u dit keer ook langs Joodse begraafplaatsen en ook daar staan mensen die u meer kunnen vertellen.

U kunt zich nú inschrijven!
U kunt kiezen uit 3 afstanden:
o De Eroev Amsterdam City Ride (28 km) – een stadstocht voor gewone ‘fietsers’ langs delen van de eroev en Joodse bezienswaardigheden
o De Eroev Amsterdam Ride (58 km)
o De Eroev Amsterdam XL Ride (100 km)

Ter afsluiting is er een lunch (falafel) voor de fietsers. Die lunch staat klaar vanaf 12:00, zodat ieder ruim op tijd klaar is voor de onthulling van het Nationaal Holocaust Namenmonument, die om 14:00 wordt uitgezonden bij de NPO.
Ook dit keer fietsen we ten bate van het Alyn Kinderziekenhuis in Jeroesjalajiem. De inschrijfkosten (€ 50,-) komen dan ook volledig ten bate van dit ziekenhuis.

Alle informatie over de Eroev Ride vindt u hier

 

 

 

KOOP TICKETS

Deze pagina delen