“..Ik wil mij eens op een andere wijze inzetten voor de gemeenschap..”

Persoonlijk
Getrouwd met Shoshi Aharon, vier kinderen 

Studie
Nederlands Recht (vennootschapsrecht, bedrijfseconomie en belastingrecht) 1975, Postdoctoraal Belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam 

Werkervaring
Sinds 1975 werkzaam als belastingadviseur bij Nobel en Van Wierst Belastingadviseurs BV en sinds 1987 werkzaam als advocaat/belastingdeskundige bij Caron & Stevens/Baker McKenzie, resp. Vink en Partners Advocaten, Belastingadviseurs en Notaris, thans Vink & Partners Legal and Tax, partner bij Nobel en Van Wierst B.V. (1980), worldwide partner bij Caron & Stevens/Baker McKenzie. In 1990 oprichter en senior partner van Vink en Partners Advocaten, Belastingadviseurs en Notaris. Werkzaam als advocaat en belastingkundige, als zaakwaarnemer/adviseur profvoetballers, onroerend goed-belegger en initiator van duurzame projecten. Initiator van en betrokken geweest bij ontwikkeling van diverse beursgenoteerde (fiscaal getinte) beleggingsfondsen 

Nevenfuncties
Diverse commissariaten vervuld, waaronder president-commissaris van Arubabank en commissaris van de Orco-bank. Ruim twintig jaar, tot voor kort, penningmeester/voorzitter ABA (Ajax Business Associates) naast andere bestuursfuncties 

Overige bestuurservaring
Momenteel: bestuurslid/penningmeester Vereniging Social Venturing en Enterpreneurship Nijenrode. Oprichter Stichting Bejachad. Lid van de Nederlandse Orde van Advocaten/Belastingkundigen, Vereniging van Belastingwetenschappen, The International Association of Jewish Lawyers and Jurists, bestuurslid/penningmeester van Vrienden van Zichron Menachem en bestuurslid/penningmeester van NIHS 

Sjoelgemeenschap
RAS

connect op linkedin

Deze pagina delen