Joods Cultureel Centrum

Het Joods Cultureel Centrum (JCC) aan de Van der Boechorststraat 26 in Buitenveldert is de perfecte locatie voor de viering van een b’rit mila, bar- of batmitswa, choepa, een bijzondere verjaardag, kinderfeestje of het houden van een lezing of een vergadering.

Als enige horecalocatie in Amsterdam kunt u bij ons uw simche of andere bijeenkomst tot ieder uur van de dag , gedurende zeven dagen per week plannen. U leest het goed, bij ons geen door de gemeente opgedragen eindtijd aan uw feest!

En sinds kort is het JCC een erkende locatie voor het afsluiten van een burgerlijk huwelijk. Burgerlijk huwelijk en choepa kunnen dus onder één dak plaatsvinden!

Daarnaast onderscheidt het JCC zich op zes P’s:

Product
Het JCC beschikt over verschillende ruimten, zalen en een sjoel en voorziet daarmee in allerlei wensen, variërend van kleine besloten vergaderingen (voor 5-10 personen), lezingen (tot 350 personen) of een groot sit-down diner (tot 180 gasten). Maar ook een mooie kiddoesj voor max. 600 personen behoort tot de mogelijkheden. De inpandige sjoel biedt ruimte aan 250 personen.
De strikt kosjere catering kan door ons worden verzorgd, maar ook door erkende kosjere cateraars.

Plaats
Het JCC, een ontwerp van de bekende architect Gerrit Rietveld, is centraal gelegen en zowel met het eigen als het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Wij bevinden ons slechts 2 stoplichten verwijderd van de Ringweg A10. Parkeren is na 19:00 uur en in het weekend gratis. Bus 62 sopt voor de deur, en op 5 minuten loopafstand stoppen sneltrams 50 en 51, en de lijnen 5, 16 en 24.

Personeel
Onder leiding van uw gastheer Max de Wolf bent u in het JCC op de enige locatie in Nederland waar het bedienend personeel niet alleen professioneel en uitermate vriendelijk is, maar ook nog nesjomme heeft! Service staat bij ons centraal en u zult de tot in de puntjes geregelde verzorging zeker als uiterst plezierig ervaren.

Presentatie
Presentatie en aankleding van de gehuurde ruimte kunt u naar eigen smaak en idee vormgeven. Feestelijk, zakelijk, stijlvol,chique, jeugdig of sober. Wij denken graag mee in de opstelling en de uitvoering, tot in de kleinste puntjes.

Prijs
Wij bieden uiterst concurrerende tarieven. Onze leden in good standing genieten bovendien van extra aantrekkelijke ledentarieven voor zaalhuur, personeelskosten en de bijdrage bij gebruik van een externe kosjere cateraar.

Promotie
In een kleine gemeenschap, gaat de promotie vooral via mond-op-mond reclame. Maar we hebben natuurlijk ook een mooie folder. Vanwege de populariteit van het JCC in Joods Nederland, raden wij u aan tijdig te reserveren. Want we willen u niet graag teleurstellen.

Coen Abram geeft u graag naderen informatie over de mogelijkheden. Hij is bereikbaar via jcc@nihs.nl of tel. 020-6460046.

Comments are closed.