Tarieven steenonthulling

Steenonthullingen

 Per 1-1-2017 zijn de onderstaande tarieven van toepassing voor nieuw aan te melden steenonthullingen. Jaarlijks zijn er 6 vaste data waarop deze kunnen plaatsvinden waarbij een voorganger aanwezig is.

 Nul-tarief.  NIHS levert geen diensten. D.w.z. dat er geen voorganger ter beschikking wordt gesteld, de ontvangstruimte niet wordt geopend en er geen doek over de matseva wordt gedaan door de medewerkers van de NIHS (beheerder begraafplaats). Er kan dus ook geen beroep op de beheerder worden gedaan, indien dit op het laatste moment wordt gevraagd.

  1. Laag tarief. Dit is voor onthullingen waar 30 mensen of minder worden verwacht. De NIHS stelt op Muiderberg de kleine zaal ter beschikking, zorgt dat er boekjes zijn en dat de steen is afgedekt. Op onthullingsdagen is er een voorganger. Op andere dagen regelt de familie dit zelf. Voor de dienst, inclusief ontvangst al dan niet met koffiedrinken achteraf,  is 1,5 uur beschikbaar. Het tarief is € 60 excl. koffie/thee/cake. Indien de ruimte langer dan anderhalf uur wordt gebruikt wordt de extra-tijd in rekening gebracht tegen € 40 per uur.
  2. Hoog tarief: Dit is identiek aan het lage tarief, behalve dat de grote zaal op Muiderberg ter beschikking is. Het tarief tot 75 personen is € 100 excl. koffie/thee/cake. Indien de ruimte langer dan anderhalf uur wordt gebruikt wordt de extra-tijd in rekening gebracht tegen € 60 per uur.
  3. Koffie/thee/cake wordt geleverd tegen € 2,50 per persoon. Schoonmaak zit in de kosten van de zaalhuur.

 

Comments are closed.