ANTWOORDKAART SJOELGEMEENSCHAPPEN‏

Beste leden van de Joodse Gemeente Amsterdam (NIHS)

Mijn persoonlijke oprechte excuses, uiteraard ook namens de organisatie, voor het versturen van een antwoordkaart met een onjuist antwoordnummer. Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren en ik neem hier de volle verantwoording voor. Door een fout in de communicatie met de drukker is de verkeerde antwoordkaart geprint en zonder dubbel-check, door de organisatie aan u verstuurd.

Hoe gaan we verder? Morgenochtend wordt de drukker opdracht gegeven om een nieuwe antwoordkaart te drukken, ditmaal zonder antwoordnummer. Er komt namelijk een aparte antwoordenvelop waar u de kaart in kunt doen. We doen dit op deze manier, omdat ook enkelen van onze leden niet blij waren met de privacygevoeligheid van de antwoordkaart. De kaart die u nu in uw bezit heeft kunt u verscheuren en zelfs als u hem al heeft verstuurd, dan zal alsnog de antwoordkaart die u deze week zult ontvangen ingevuld en opgestuurd moeten worden, daar de kans vrijwel nihil is dat foutieve kaart bij ons binnenkomt. Uiteraard zal er een brief met duidelijke instructies aan de leden worden bijgevoegd in het schrijven van deze week. De antwoordtermijn zal worden verlengd naar 6 mei a.s.

Ik hoop dat ik u hiermee voorlopig voldoende heb geïnformeerd, dat u ons een tweede kans geeft en u de nieuwe antwoordkaart met uw keuze aan ons zult retourneren, verblijf ik,

Met vriendelijke groet,
Benno van Praag, directeur

Comments are closed.