Gezocht: Nieuwe jeugdwerkcoördinator

 

Per 31 december 2012 gaat onze jeugdwerker Nooi Groenman ons verlaten. Heel spijtig voor een ieder die met haar te maken heeft gehad, want zij is al die jaren zeer opbouwend bezig geweest voor Tikwatenoe en het machanee aan het eind van het jaar, dat door het NIK wordt gesubsidieerd.

 

Wij zoeken vervanging voor haar per 2 januari 2013 en wel voor 16 uur per week. Wat zoeken wij? Een jonge enthousiaste jeugdwerker met veel energie en creativiteit en die het leuk vindt met een grote groep vrijwilligers (madrichiem) te werken gedurende het jaar en hen weet te motiveren.

Functie-eisen:

–          HBO nivo

–          Leeftijd 20 – 35 jaar

–          Van onbesproken gedrag

–          Affiniteit met het Jodendom

 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met B. van Praag, directeur Joodse Gemeente Amsterdam, via mail b.vanpraag@nihs.nl

 

Comments are closed.